اینفلوئنسرهای هندی در راه خراسان رضوی

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از حضور چهار اینفلوئنسر کشور هندوستان در استان خراسان رضوی خبر داد.

به گزارش میراث آریا، محمد رکنی بیان کرد: با هدف معرفی ظرفیت های گردشگری استان در سطح بین‌المللی برای جذب گردشگر خارجی به استان از تعدادی اینفلوئنسر هندوستانی برای حضور در استان خراسان رضوی دعوت شد و پس از هماهنگی‌ لازم، مقرر شد که چند اینفلوئنسر هندی از ۱۱ تا ۱۳خردادماه جاری در مشهد  حضور داشته باشند.

همچنین سعید برزگر کارشناس توسعه گردشگری خارجی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در این باره گفت: با توجه به اینکه گردشگران خارجی  نقش مهمی در اقتصاد گردشگری هر کشور دارد در برنامه هفتم توسعه کشور نیز برنامه افزایش ورود گردشگران خارجی به ایران تکلیف شده است که در همین راستا معاونت گردشگری در سال گذشته پروژه جذب گردشگر خارجی از کشورهای بازار هدف استان که شامل کشور هندوستان نیز می‌شود را به وزارت پیشنهاد داد که دعوت از اینفلوئنسرهای هندی برای سفر به استان از جمله برنامه های این پروژه است.

او تصریح کرد: مجموعه حرم مطهر رضوی و موزه مرکزی آستان قدس، باغ گیاه شناسی مشهد، موزه بزرگ خراسان، مجموعه تفریحی کوهسنگی، مجموعه فرهنگی تاریخی فردوسی، محور شاندیز شهرستان طرقبه شاندیز، مکان‌های تفریحی تاریخی منتخب شهرستان نیشابور برخی از برنامه‌های سفر بلاگرهای هندی در استان خراسان رضوی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404031000623
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha